September

Vips vad det rullar på, sommaren är slut och hösten är här! Inte så dumt om det inte vore för att vintern kommer sen…
Vinter är verkligen inte min årstid, lång är den också 😦 Men, men bara att gilla läget.
Hösten är Magnus och Impas årstid.
Än så länge har dom inte missat en jaktdag och just nu befinner dom sig i Vilhelmina över helgen med trevligt sällskap. Får hoppas dom får bättre väder än första veckan då det bara regnade….. Men när dom kom hem var dom båda trötta och nöjda och det är väl det som är huvudsaken 🙂 .

Vad det gäller Myran har det inte blivit som det var tänkt i sommar. Jag  hade tänkt ställa ut henne mer men hon fick tyvärr ” hot spots ” så halsen fick rakas, och då blev det inte direkt aktuellt att visa henne i ringen 😦 .
Men efter penicellin och rimadyl så försvann det.  Ibland blir det inte som man tänkt sig helt enkelt.  Men vi får ta nya tag när det vuxit ut!
Annars är det bra med Myran, hon är en glad och gosig prick 🙂 . Har anmält henne till tävlingslydnad som börjar i oktober, det ska bli roligt!

Våga busar på som en illbatting som vanligt, verkligen en glad valp som inte verkar ha ett bekymmer i världen 🙂 .  Hon har nu börjat valpkurs som hon är på en gång i veckan, jättekul tycker hon! Tålamod….. tänker jag , när hon hoppar och far åt alla håll när är vi ska träna att gå i koppel,  men, men skam den som ger sig!!
Annars är hon en läraktig valp som fattar snabbt och hittar på egna grejer ännu snabbare….

Själv har jag börjat gå hunduppfödarutbildningen. Verkligen intressant och roligt att träffa nya och trevliga hundmänniskor 🙂 .
Har nu avklarat anatomi, genetik och juridik, går allt som det ska så ska vi vara färdiga innan jul.

Det var om vad som händer här just nu, HARE JÄTTEBRA!!

 

Annonser

Postat september 23, 2011 av lejonjaktenskennel i Valparna